helyszín | infó | műsor | támogatás | önkéntesség | < vissza

Önkéntesség

Önkéntesek jelentkezését július 24-ig még várjuk.

SZIASZTOK, DRÁGA EMBEREK!

Igen biza, idén is lesz Székölykök, ha segítetek! Az önkéntes brigádba a veteránokat és a friss, ropogós, új önkénteseket is szívesen fogadjuk. Idén aug. 7 és 9 között kerül megrendezésre a fesztivál, ezt megelőzi az egy hetes építőtábor, es azt meg az egy hetes játékgyártás. tehat az időpontok a következők:

július 27-31 - játékgyártás Kézdivásárhelyen. Ide kézdii fiatalemberek jelentkezését várjuk.
augusztus 3-6 (vagy 1-6)- helyszín kiépítés
augusztus 6-10 - fesztivál / csak a fesztivál napjain résztvevő önkéntesek legkésőbb csütörtök délig meg kell érkezzenek a helyszínre, és hétfő délelőtt távozhatnak el.
augusztus 10-12 - helyszín bontása

Ami még fontos: ha lehetőségetek van rá, akkor gyertek el július 28-án, mert a helyszínen tartunk egy önkéntes napot, ahol minden kiderül, ahol beosztunk a megfelelő csapatba mindenkit, ahol mind megtudjátok, hogy mi pontosan a teendő, és ahol megeszunk egy jó tokányt is. Tehát juli 28, reggel 10 óra.

Részvételi szándékotokat az onkentes@szekolykok.ro e-mail címen jelezzétek, egy-két sorban leírva, hogy miért szeretnétek részt venni, honnan érkezek, hány évesek vagytok (az alsó korhatár amúgy 16 év) telefonszám, satöbbi.
Most is sátorozunk, úgy készüljetek.
Esetleges kérdéseiteket feltehetitek nekem, ha felhívtok ezen a számon: 0751402828.
Részletesebb tájékoztatóval még jelentkezünk, addig is jelentkezzetek, és közben kötelező módon örvendezzetek! Mert mi is örvendezünk, s nagyon várjuk ezt az ÖNKÉNTES SZUPERCSAPATOT a picirkusz makszimuszba! (De nincs baj, mert játékcirkusz.)

RÉSZLETEK EGY ÁLLÁSINTERJÚBÓL

- Munkakönyv, biztosítás, nyilatkozat, szerződés, ajánlás?
- Olyasmim nincs…
- Há’ akkor mid van?
- Kedvem!
- Mihez, te?
- Jó emberekhez, csupa vagány figurához. Szép helyhez…mondjuk Ika várához… Sátorozáshoz…Valami vagány projekthez van kedvem, még dolgozni is hajlandó volnék. Építenék, festenék, amit akarsz… kedvem van segíteni, na. S kedvem van 50x meghallgatni a Fehérló Fiát… Értsd meg, olyan lelkes vagyok!
- Hát, te… Van valami hasonló… Gyári munka érdekel?
- Ööö, hát, ha más nincs. A napsütéshez több kedvem volna…
- Az jár vele, legalábbis a lapon. Belépnél?
- Be… milyen alapon?
- Önkéntes alapon, haver!

A SZÉKÖLYKÖK JÁTÉKGYÁR (most már CIRKUSZ MAKSZIMUSZ) ÖNKÉNTESEKET VÁR!

Ez, ha úgy vesszük, rímelt!
Na, elég a bolondkodásból. :-)

© 2011-2015 next egyesület

ilyen volt 2014 | 2013 | 2012